Seed Processing Holland finalist ondernemersverkiezing Noord-Holland

Eerder dit jaar won Seed Processing Holland de Rabobank West-Friesland Méér prijs op het West-Fries ondernemersgala. Nu zitten zij bij de tien finalisten van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is een jaarlijks initiatief van verschillende grote bedrijven en instanties, zoals de Provincie Noord-Holland, ABN AMRO, Randstad, Delta Lloyd en MKB Noord-Holland en is een prestigieuze ondernemersprijs.

Tijdens deze verkiezing wordt naast de zeer gewaardeerde juryprijs ook een populaire publieksprijs uitgereikt. U kunt zelf dus ook stemmen om Seed Processing Holland te nomineren voor deze prijs via: www.ovnh.nl/publieksprijs, dit kan tot en met zondag 14 mei.

Het bijzondere is dat tussen de finalisten ook een klant van Seed Processing Holland zit, namelijk Bakker Seed Productions. Zij maken dagelijks gebruik van de hoogwaardige zaadverwerkingsapparatuur van Seed Processing Holland.

De winnaars van de juryprijs en de publieksprijs worden op 17 mei bekend gemaakt tijdens een uitreikingsceremonie in Haarlem.

Zoutketen 12, 1601 EX Enkhuizen T: 0228 353 000

E-mail: info@seedprocessing.nl

http://www.seedprocessing.nl