Seed Processing Holland bestaat 50 jaar

Dit jaar bestaat Seed Processing Holland 50 jaar! Onze mission statement; “Het wereldwijd voorzien van groente- en bloemzaadbedrijven van hoog kwalitatieve en veilige zaadverwerkingsapparatuur en installaties, die waarde toevoegen aan de zaden en de proces efficiency”.

Wij ontwikkelen onze machines constant door om ze aan alle eisen van onszelf en die van onze klanten te laten voldoen. Door gebruik te maken van een ERP- en een 3D-tekenpakket, als tevens continu verbeteren van automatiseringssystemen en processen, streven we continu naar verbetering van de processen en uiteindelijk de verbetering van de eindkwaliteit van onze producten. Wij maken al jaren een groei door, welke overeenkomt met de zaadsector waarin wij ons bevinden. Omzet en personeelsbestand zijn de afgelopen jaren verdubbeld. Ook nu staan er nog enkele vacatures open.

Het eigen bedrijfspand is afgelopen jaar flink onder handen genomen en is er een flinke uitbreiding geweest in kantoorruimte alsmede in de afmontagehal. Ons doel is een betere logistieke doorstroming van orders en hierdoor een betere prestatie / kwaliteit van onze diensten voor onze klanten.

Zoutketen 12, 1601 EX Enkhuizen T: 0228 353 000

E-mail: info@seedprocessing.nl

http://www.seedprocessing.nl