Seed meets Technology met 35 bedrijven

Van 27 tot en met 30 september vindt in de hallen van Proeftuin Zwaagdijk de derde editie van Seed meets Technology plaats. Dit zakelijke evenement draait om de innovatie van zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze. Het evenement vindt plaats in week 39, wanneer ook andere bedrijven binnen Seed Valley hun open dagen organiseren. Het evenement wordt opgezet in samenwerking met Incotec, Leba, Seed Processing Holland en Proeftuin Zwaagdijk.

Tijdens het evenement zijn in de hallen ruim 35 diverse bedrijven te vinden, die allen hun nieuwste ontwikkelen tonen. Deze bedrijven zijn zowel afkomstig uit Nederland als uit de rest van Europa. Er is volop techniek, teelt en software te zien. Buiten zijn proefvelden te vinden met rassendemo’s en ook hydroponics; teelt op water.

Seed meets Technology is een evenement voor professionals in de zaadsector, internationale wederverkopers van zaden en aanverwante producten en telers. Het programma is bijzonder interessant voor zaadtechnologen, operators en teeltspecialisten. In samenwerking met Seed Valley wordt tevens een programma opgezet gericht op studenten, de toekomstige generatie medewerkers. Tijdens het evenement vinden er ook diverse symposia plaats, waar de nieuwste ontwikkelingen binnen de zaadsector besproken zullen worden.

Voor meer informatie over het evenement kunt u de website bezoeken: www.seedmeetstechnology.com

Het evenement is niet voor de consument bedoeld.