Incotec op Seed meets Technology 22 t/m 25 september

Incotec, marktleider in zaadverbetering, heeft een belangrijke rol in het evenement Seed meets Technology wat gehouden wordt van 22-25 september bij Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk. Incotec is een van de initiatiefnemers en zal tijdens het event aanwezig zijn met een stand. Bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om meer te leren van Incotec’s implementatie van 'groene chemie' in de ontwikkeling van duurzame producten en kunnen de productiefaciliteit van Incotec in Enkhuizen bezoeken tijdens de dagelijkse rondleidingen.

Seed meets Technology wordt georganiseerd voor zaadproducenten, zaadhandelaren, kwekers en andere professionals in de sector en biedt een geschikt platform voor het delen van informatie over innovatieve technologieën voor het verbeteren van de kwaliteit en de prestatie van het zaad.

"Innovatieve zaad- en coatingtechnologie is een van de belangrijkste aandachtspunten van Seed meets Technology, het is een uitgelezen kans om informatie te kunnen delen, bijvoorbeeld over de ontwikkelingen op het gebied van 'groene chemie', met nieuwe klanten en andere professionals uit de sector", zegt Alexander van der Heiden, Global Commercial Manager Vegetables.

Om in te schrijven voor de rondleiding op de productielocatie in Enkhuizen bezoek de Incotec stand (nummer 1)

Om in te schrijven voor het symposium ‘Groene Chemie’ bezoek de Seed meets Technology website.