Zorgboerderij Leestensch Hof

Zorgboerderij Leestensch Hof is gevestigd in Wervershoof. Het zorgaanbod bestaat uit dagbesteding (jong) volwassenen, kinderen, kortdurend verblijf (logeeropvang) en een speciaal zorg/onderwijsprogramma. De doelstelling voor de deelnemers is tweeledig: ze zorgen, samen met de vaste krachten, voor het welzijn van onze paarden, waarbij individuele ontwikkelingen van cliënten gevolgd en gestimuleerd worden. Voor de dagbesteding geldt: iedereen krijgt een persoonlijke benadering, terwijl er ook veel in groepsverband wordt gedaan.

Alhoewel de paarden een grote motivatie zijn voor veel deelnemers, zijn er ook deelnemers die komen voor de overige activiteiten die worden aangeboden. Een van deze activiteiten zijn creatieve opdrachten.

Ook bieden wij weekend en vakantieopvang. Kinderen komen in vaste groepen van maximaal 5 kinderen. Bij het samenstellen van deze groepen houden wij rekening met leeftijd en aansluiting.

Op Leestensch Hof is een zorg/onderwijsprogramma ontwikkeld voor kinderen die in het reguliere onderwijs geen passende plek kunnen vinden. Dit onderwijsprogramma wordt afgestemd op de mogelijkheden van het kind.

Voor meer informatie: bezoek onze site www.paardenzorgboerderij.nl, stuur een mail administratie@paardenzorgboerderij.nl of bel 06-14438621.