Zorgboerderij de Vrijheid

De Vrijheid is een kleinschalige zorgboerderij gevestigd op een modern veehouderij bedrijf. Bij ons staat warmte, een huiselijke sfeer, individuele benadering en professionaliteit (HBO gekwalificeerd) voorop. Het doel van de Vrijheid is om vraaggericht te werken, in een situatie waar een ieder zich veilig en thuis voelt. De Vrijheid is bedoeld voor diverse doelgroepen. Ten eerste kinderen van 0 t/m 14 jaar met uiteenlopende problematieken zoals: autisme, ADHD, een verstandelijke beperking of een onrustige thuissituatie. Deze groepen zitten al bijna vol.

Daarnaast is de Vrijheid geopend voor ouderen, mensen met dementie en mensen met verstandelijke beperking. Het doel voor deze doelgroep is om zinvolle dagbesteding aan te bieden in een warme, veilige en huiselijke sfeer. U kunt denken aan creatieve bezigheden, bakken, tuinieren of het verzorgen en knuffelen van dieren. Wat ons onderscheid van andere zorgboeren, is dat geen enkele taak of klus vast staat. Elke dag wordt opnieuw gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de mensen. Dit is mogelijk omdat de zorgboerin niet werkzaam is op het bedrijf. Elke klus die wij met de cliënten doen is fijn voor de boer, maar zo is er geen werkdruk.

U bent van harte welkom om vrijblijvend onze zorgboerderij te bezoeken en te informeren naar de mogelijkheden.

U kunt ons telefonisch bereiken op 06-50935258 Of mailen naar femkebraas@hotmail.com www.zorgboeren.nl/de-vrijheid www.facebook.com/zogboerderijdevrijheid