Zorgboerderij Blij op de Boerderij en pluktuin Tuinkriebelszzz

Afgelopen jaar is de pluktuin Tuinkriebelszzz van Zorgboerderij blij op de boerderij feestelijk geopend en is er een geweldig seizoen geweest met de meest mooie soorten bloemen.

Er zijn veel mensen die de pluktuin bezocht hebben en genoten van de High Tea , koffie met lekkers of het plukken van een boeketje. Ook was er veel vraag naar biologische groente , komend jaar wordt de pluktuin uitgebreid en tijdens het seizoen worden er nog veel meer soorten biologische groente gekweekt.

Het geeft de deelnemers op de zorgboerderij enorm veel voldoening. Juist wanneer de groente en bloemen enthousiast worden ontvangen door de klanten. Hierdoor is het idee voor een groenteabonnement ontstaan , men kan zich opgeven voor een groenteabonnement en deze wekelijks ophalen , er is al een pakket voor 7,50 met 4 of 5 soorten groente en een doosje scharreleitjes! Naast de groenteabonnementen wordt er ook samengewerkt met Brasserie de Keuken die o.a. kookt met de groente van de pluk tuin en met andere biologische bedrijven die de groente weer leveren aan hun klanten.

Wilt u meer info. over de groenteabonnementen neem dan even contact op met Diana van Zorgboerderij Blij op de Boerderij of kom een keer langs op de pluktuin , de pluktuin is geopend van 1 Mei t/m 1 Okt. Di. t/m Zat. 10.00 uur tot 17.00 uur. 06-27554346 Keinsmerweg 88 a 't Zand