Van zaadje tot boom

Van zaadje uit een klokhuis tot een boom vol appels Bij Fruitkwekerij ’t Keetje leren basisschool kinderen tijdens een educatieve veldwerkles wat er groeit, bloeit en leeft in de tuin. De kinderen maken kennis met het verhaal achter de appel die ze eten.

Spelenderwijs leren ze over de dieren, bomen en planten in de tuin van de Fruitkwekerij. In ieder seizoen is er een veldwerkles, zo valt er het hele jaar iets te beleven. Ze worden hierbij begeleid door de educatief medewerker. Voor de leerkracht is er een uitgebreid lesprogramma, met lessuggesties en achtergrondinformatie.

De educatieve veldwerkles is geschikt voor groep 1 t/m 4 van de basisschool. De veldwerkles duurt 80 minuten en kost €50 per klas. Natuurlijk proeven de kinderen ook van de heerlijke appels en vruchtensap uit eigen tuin. Fruitkwekerij ’t Keetje is te vinden op Binnenwijzend 100a in Westwoud. Kijk op www.hetkeetje.nl/educatie voor meer informatie.

Basisschool de Regenboog uit Westwoud heeft de eerste les proef gedraaid, het was super mooi weer en een gezellig leerzame ochtend. Niet voor publicatie: Wilt u meer weten? Neem dan contact op via telefoon 0228 562894 of educatie@hetkeetje.nl