Ti Ta kinderopvang

In 2008 opende Ti Ta kinderopvang haar deuren. Het is een kleinschalige en groene kinderopvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Professionaliteit en kwaliteit leveren heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Dit is terug te vinden in o.a. de zelf ontwikkelde en geschreven visie en het pedagogische beleid.

Natuurbeleving

Door bewegen en buiten spelen leren kinderen ervaren en spelen is ervaren. Natuur daagt kinderen uit tot spelenderwijs ontdekken: al kruipend, proevend, grijpend, ruikend en rollend worden al hun zintuigen geprikkeld. Ze leren bewegen en risico’s nemen door vallen en opstaan, waarbij vies worden ook hoort. Door de wisselingen van de seizoenen is het elke dag anders op een boerderij. Het is pure natuurbeleving. Daarbij gaat het over het opbouwen van een relatie met water, bloemen en dieren. Het gaat ook over kinderen die lekker lachen, in de zon liggen, door het gras rollen, zelf hun laarzen aandoen, plantjes planten, zelf gekweekte aardbeien eten, eitjes bij de kippen rapen of voor het konijn zorgen. Kinderen leren zo hun eigen krachten en talenten ontwikkelen en daarmee hun ‘eigen-ik’.

Ti Ta kinderopvang Zuidervaart 18 1846 LJ Zuidschermer Tel: 072 50 44 110 Openingstijden: 07:00 – 19:00 uur e-mail: info@titakinderopvang.nl www.titakinderopvang.nl