De Bijenstal

Zorgboerderij

De Bijenstal heeft sinds begin 2014 ook haar eigen zorgboerderij. Het personeel van De Bijenstal heeft veel ervaring op dit gebied en zij weten dan ook precies hoe zij de mensen een leuke dag kunnen bezorgen. Tuinieren, cadeau pakketten samenstellen en inpakken, helpen bij de treinbaan, kaarsen maken, Jeu de boules en nog veel meer leuke activiteiten worden aangeboden bij Zorgboerderij De Bijenstal. Iedereen is welkom.

Tijdens het seizoen zijn we ook weer geopend met onze toeristische attractie vanaf 5 april

Imkerij

Tijdens de rondleiding neemt de imker u mee in de wereld van de bijen. U ziet de bijen aan het werk en de imker zal u alles over het bijenleven vertellen. Dit gebeurt in een speciale “bijenkijkruimte” zodat iedereen alles rustig kan aanhoren en bekijken.

Modeltreinenpark

De Bijrijder is een levensecht treinenpark. De treinbaan heeft een schaal van 1 op 22,5 en maar liefst 400 meter rails in een overdekte treinenhal. Prachtige treinen rijden op en aan over mooie landschappen. Het treinenpark is ook voorzien van echte geluiden en de duizenden lichtjes geven een schitterend schouwspel voor jong en oud.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op de website van De Bijenstal. Contact gegevens Contactgegevens De Bijenstal Zwarte pad (ingang de Bijenstal) 1674 NZ Opperdoes Tel: 0227-540116 / 06 – 25 57 14 49 E-mail: bijenstal@quicknet.nl www.bijenstal.nl