Open tuin, beleving & inspiratie in bezoektuin Beleef t

Het ‘beleefseizoen’ is eind mei gestart en de komende maanden is de tuin meerdere weekenden te bewonderen.

De bijna 6.000 m2 grote beleeftuin heeft een grote verscheidenheid aan planten en struiken. Je kan heerlijk rondlopen door de tuin en genieten van de vele kleuren en geuren om je heen maar je kan daarnaast ook een vers kopje koffie/ (eigen kruiden) thee of fris in de verschillende zit- en sfeerhoekjes gaan nuttigen. Naast onze eigen creaties zijn dit jaar de prachtige beelden van beeldhouwster Paula Bordes en tuindecoraties van Shop la Mar te zien.

De bezoektuin biedt voor groepen verschillende mogelijkheden zoals (verzorgde) picknicken, diverse arrangementen, buitenactiviteit ‘ketelkoken’ en natuurlijk de gezellige rondleidingen door tuinman George. Mocht jezelf leuke ideeën en/of wensen hebben, bespreken we dat ook graag.

De bezoektuin ligt aan de historische vaarroute Hoorn-Enkhuizen en is geschikt voor kleine bootjes en kano’s. Hierdoor is de bezoektuin de ideale plek om te genieten van een eigen picknick, iets drinken of genieten in een bloemrijk omgeving.

De entree is € 2,=. Rondleidingen voor groepen ( min 6 personen) of arrangement graag op afspraak. Als je meer wilt weten over onze bezoektuin kun je kijken op onze website: www.debeleeftuin.nl