Met Stavenuiter BV de tuin in

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat veel mensen hun tuin weer gereed maken voor de zomer. Hoe lekker zal het zijn als u deze zomer kunt genieten van uw eigen geteelde groenten en fruit. Tegenwoordig is het van belang dat het voedsel dat u eet biologisch geteeld is en vrij van bestrijdingsmiddelen. Proef de ware smaak van groente en fruit, vers uit uw eigen hobbykas. Uiteraard is de hobbykas ook ideaal voor bloemen en planten. Stavenuiter BV levert al jaren hobbykassen in alle soorten maten en uitvoeringen.

Met de ervaring opgedaan in de industriële kassenbouw, leveren we een hobbykas met het oog op dezelfde kwaliteit en detail. De kassen worden opgebouwd met een degelijke aluminium constructie die in iedere RAL kleur uitgevoerd kan worden. Er is een ruime keuze in beglazing en de kas wordt ´rubber gedekt´ zoals in de industriële kassenbouw gebruikelijk is. De kas kan in meerdere goothoogtes en vele breedte maten geleverd worden. Samen met alle opties die mogelijk zijn, kan de kas geheel aan uw eisen samengesteld worden. Naast functionele opties zijn er ook meerdere opties die het aanzicht van de kas verfraaien. Het is ook mogelijk de kas tegen een muur te plaatsen, hier zijn speciale modellen voor ontwikkeld.

Stavenuiter BV verkoopt en plaatst de hobbykassen zelf. Zo heeft u één aanspreekpunt. In overleg met u wordt de hobbykas gratis bij u thuis bezorgd. Vervolgens neemt Stavenuiter BV het funderingswerk en de opbouw op zich. Ook bijkomende werkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om de hobbykas zelf op te bouwen. Bij alle kassen die in de maand maart en april 2016 besteld worden krijgt u van ons een zaaibak van 236 cm gratis!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 0229-262392 of www.stavenuiter.nl