Mechanisatiebedrijf Nanne Kooiman wijzigt van koers

Tijden veranderen en zo ook bij Mechanisatiebedrijf Nanne Kooiman. Het bedrijf gaat zich verder specialiseren in de mechanisatie van de vollegrondsgroenteteelt en agrarische constructiewerkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn: Ferrari plantmachines, Mechanische onkruidbestrijding (Conventioneel en camera gestuurd), Vloeibare bemesting- en onkruidbestrijding systemen, Specifieke grondbewerking (o.a. Forigo), Agrarische constructie, Hydrauliek, Outcast V2 slakkenkorrelstrooiers en Hiwer wikkelmachines voor vliesdoek en wildnet. Het bedrijf zal haar kennis en deskundigheid op deze zaken verder uitbouwen om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn.

De voornaamste reden van de koerswijziging is dat het bedrijf zich genoodzaakt ziet te stoppen met de verkoop, reparatie en onderhoud van tractoren, tuin & park, veldspuiten en beregening. Al langere tijd was men op zoek naar ondersteuning voor deze werkzaamheden maar dat is helaas niet gelukt.

Dit heeft tot gevolg dat per 1 januari 2020 de verkoop, reparatie en het onderhoud hiervan rechtstreeks is ondergebracht bij Voets Middenmeer. Mechanisatiebedrijf Nanne Kooiman bedankt iedereen voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking op gebied van tractoren, tuin & park, veldspuiten en beregening in de afgelopen jaren. Afgezien van het feit dat men deze werkzaamheden stopt, blijft het magazijn geopend en is iedereen uiteraard van harte welkom. Het enthousiaste team is u graag van dienst voor al uw specifieke wensen.