Wie wint de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016

De inschrijving voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 is gestart. Vanaf vandaag kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden of aangemeld worden. De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan topondernemers. Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs stimuleert en beloont al bijna 30 jaar ondernemerschap in de tuinbouw en zet met het toekennen van de prestigieuze ondernemersprijs de winnaar èn de sector in de schijnwerpers. Dat is goed voor de ondernemers èn voor de sector.

Florensis, Hendrik-Ido-Ambacht, winnaar 2015

Florensis ontving in januari uit handen van Cees ’t Hart van Royal FrieslandCampina de Tuinbouw Ondernemersprijs 2015. Leo Hoogendoorn, COO Florensis: “We zijn vooral heel erg trots op de prijs. Het is een enorme waardering voor ons bedrijf en voor onze medewerkers en een bevestiging om deze koers voort te zetten. We hebben ongelofelijk veel aandacht van de media gekregen en nog steeds komen er leuke interviewverzoeken bij ons binnen. Ik kan dan ook adviseren om je voor de prijs aan te melden want dat is goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf”.

Bekendmaking genomineerden en winnaars

Kandidaten kunnen tot uiterlijk 18 september worden aangemeld. Eind oktober worden de genomineerden bekendgemaakt. De winnaar wordt vervolgens tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2016 gepresenteerd. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website tuinbouwondernemersprijs.nl

Dragende organisaties

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door de partners: Dutch Produce Association, FloraHolland, Flynth, HPP Exhibitions, Interpolis, Ministerie van Economische Zaken, Rabobank, Vakblad voor de Bloemisterij|De Boomkwekerij.