Tuinfair Midwoud editie 2016 Kings & Queens

Tijdens het Pinksterweekend op 14, 15 & 16 mei 2016 is het weer feest in Midwoud. Duizenden bezoekers kunnen tijdens dit driedaags evenement hun hart ophalen aan kunst, cultuur maar bovenal van de enthousiaste standhouders die hun hoogwaardige producten vol trots presenteren. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.

Deze 16e “Koninklijke”editie van Tuinfair Midwoud belooft weer een spectaculair hoogstandje te worden. Op landgoed De Knap, al jaren het sfeervolle decor voor dit driedaags festijn, organiseert Tuinfair Midwoud dit jaar een glamoureuze fair met als thema: Kings & Queens. Rondom dit adellijke thema zal genoeg te zien en te beleven zijn. Niet voor niets is Tuinfair Midwoud al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. De sympathieke organisatie blijft inventief en weet ieder jaar weer bezoekers en standhouders te enthousiasmeren.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van tuinieren houdt, maar er is veel meer dan dat. Wat dacht u van muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke lekkernijen, kramen gevuld met streekproducten, maar ook kinderkleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design en kramen vol brocante snuisterijen en fantastische geschenkartikelen. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Prijs: volwassenen € 5, - p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis.

Tuinfair Midwoud – Landgoed De Knap, Tripkouw 2, 1679 GJ Midwoud.

Website: www.tuinfairmidwoud.nl Facebook: Tuinfair Midwoud