Stalhouderij Ora et Labora

Aan het Zuideinde te Abbekerk, vind je stalhouderij “Ora et Labora” van Peter en Tini Vlaar . Er staat een verzameling authentieke koetsen en karren welke gebruikt worden voor uitvaarten, bruiloften en evenementen. Elke rit wordt op een smaakvolle en professionele manier verzorgt. De rijtuigen worden getrokken door Friese paarden.

Tini: Onze paarden en pony’s houden wij, tezamen met de paarden die bij ons in pension staan, op een zo natuurlijk mogelijke manier. De paarden lopen vrij in een kudde rond, zowel buiten als binnen.

Maar er is meer te beleven op deze stal. Kinderfeestjes met de pony’s , dagje paard om te ervaren wat een paard voor je kan betekenen. Leren mennen en zeker de moeite waard, een sessie coaching met paarden.

Peter: Nadat Tini en ik zelf een dag coaching met paarden hadden meegemaakt, sprak ons dat zo aan dat we daar meer mee wilden gaan doen. Ik ben me er in gaan verdiepen, cursussen gaan volgen en een opleiding NLP. We geven nu sessies waarbij het paard als co-coach je inzicht geeft in het effect van je gedrag, houding en uitstraling. Nieuwsgierig geworden? kijk op www.stalhouderij-oraetlabora.nl of kom eens langs.