PK Deuren verhuisd naar groter bedrijfspand

PKdeuren specialist in Garagedeuren en Bedrijfsdeuren is verhuisd naar een groter bedrijfspand dit omdat er binnen ons bedrijf een forse groei in geïsoleerde garagedeuren en bedrijfsdeuren is ontstaan.

Eigenaar Paul Kersting legt uit dat de vraag naar een kwalitatief goede deur toeneemt. klanten willen immers een goedwerkende garagedeur voor jaren. in ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteitsmerken waaronder Teckentrup ,Hörmann en Novoferm. Binnenkort gaan wij voor onze klanten een mooie showroom in ons nieuwe pand realiseren U kan dan de verschillende garagedeuren in onze showroom komen bezichtigen. Natuurlijk bent u nu ook welkom voor een folder of om de diverse voorbeeldpanelen te bekijken, graag op afspraak daar wij veel onderweg zijn.

Scherp geprijsd

Natuurlijk zijn onze garagedeuren ook zeer scherp geprijsd, dus er is altijd wel wat voor u gading bij.Onze geïsoleerde garagedeuren zijn altijd 40 mm dik zodat de klant zich kan overtuigen dat de 40 mm deur zich onderscheidt ten opzichte van de door de concurrent aangeboden 20mm deuren.

Assortiment

PK levert en repareert deuren in alle vormen en maten. Van brandwerende deuren tot industriedeuren. Deze specialist werkt aan bedrijfsdeuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering en is tevens dealer van Teckentrup Hörmann en Novoferm, en levert onderdelen voor alle merken.

Reparatie & Onderhoud

Tevens is het bedrijf zeer actief in het repareren en onderhouden van alle typen en merken bedrijfsdeuren en garagedeuren. Door de enorme ervaring van 20 jaar werkend aan alle merken, weet PK Deuren uw storing of reparatie snel en vakkundig op te lossen voor een aangename prijs. Ook voeren zij het preventief onderhoud en de verplichte keuring aan uw deur vakkundig uit met, indien nodig, een eerlijk reparatie advies.

PK Deuren Handelsweg 1A 1693AZ Wervershoof 06-18041349 Info@pkdeuren.nl www.pkdeuren.nl