Persoonlijk contact wapen van Techno-Fashion

Van veehouders tot bloembollenbedrijven en van agrariërs tot de tuinbouw: de agrarische wereld weet de weg naar Techno-Fashion te vinden. Het in Zwaag gevestigde bedrijf van de gebroeders Klijn levert bedrijfskleding en bedrukkingen. De onderneming heeft zich meer en meer toegelegd op de agrarische sector en een toeloop is duidelijk merkbaar. Service staat hoog in het vaandel. ,,Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact met de klant te onderhouden”, zegt Edo Klijn (48) uit Hoorn.

Hij vervolgt: ,,Klanten hebben bij ons een slagingspercentage van 95 tot honderd procent. Dat is geen stoerdoenerij, maar de realiteit.” Het is een bewuste keuze geweest van het bedrijf om geen webshop te nemen. Wie de winkel aan De Corantijn 37 te Zwaag binnenstapt heeft legio mogelijkheden om kleding te passen. Dit biedt de klant meer mogelijkheden, dan dat je achter je scherm een aankoop doet zonder te passen. Ook op het gebied van garanties denkt Techno-Fashion met de klant mee. ,,Wij geven geen garantietermijn mee op onze producten”, vertelt Klijn. ,,Het kan niet zo zijn dat als je zes maanden garantie hebt en na zeven maanden is er iets kapot dat er niks vergoed krijgt. We bekijken het van geval tot geval, al is een bijvoorbeeld een schoen een jaar oud.”

Sympatex

Wanneer je het hebt over bedrijfskleding dan is Techno-Fashion een alleskunner. Op het gebied van schoenen ziet het bedrijf de vraag stijgen. Het assortiment schoenen bedraagt momenteel meer dan zestig maatseries en de verwachting is dat dit verder toeneemt. Een schoeisel dat momenteel bijzonder goed loopt zijn de schoenen met Sympatex of Goretex ‎voering. ,,Dit zijn waterdichte schoenen”, weet Klijn. ,,Sympatex en Goretex houden de voeten droog en dat is in de agrarische sector een pre.” Naast schoeisel heeft het bedrijf ook een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen in de vorm van maskers en filters, valbeveiliging en oog en hoofd bescherming. Techno-Fashion gaat mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen van leveranciers. Het bedrijf - met zeven werknemers - kent weinig verloop in het personeel. Het serviceniveau is ook op het gebied van bedrukking hoog. Klijn: ,,We hebben een aantal jaar geleden een borduurstudio overgenomen. We borduren nu in eigen beheer en dat komt het proces ten goede. We hebben de kennis en middelen in het huis en dat werkt erg prettig naar de klant toe.” Techno-Fashion zit in een stijgende lijn en denkt inmiddels serieus na over een uitbreiding in de bezetting. Het bedrijf is op werkdagen geopend van 7.30 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie: www.technofashion.nl.