Landleven en Zuks 2016

De organisatie van Zuks op Locatie, bestaande uit 4 enthousiaste vrouwen, proberen elke keer weer met een klein budget en op vrijwillige basis een leuk evenement te organiseren vanuit huiskamers, schuren of boerenbedrijven.

Na een zeer succesvolle Landleven en Zuks op de Middenweg in 2014, wordt er op zondag 13 maart een geheel nieuwe editie georganiseerd die deze keer plaats vindt op de Woudmeerweg in Dirkshorn. Een gezellige dag waar van alles te beleven is.

Aan de Woudmeerweg bevinden zich 5 agrarische bedrijven en een koi-karper centrum die allemaal op hun eigen manier een mooie en interessante onderneming zijn. Op deze dag kunt u kennis maken met deze bedrijven en laten ze graag hun bedrijf en hun producten zien door middel van o.a. rondleidingen, demonstraties en proeverijen. Daarnaast is er van alles te beleven want op de locaties is er een diversiteit aan kraampjes, gezellige muziek, lekkere dingen om te proeven, leuke workshops, kinderactiviteiten etc. Alles een beetje omlijst met het thema voorjaar en Pasen.

Maak er een mooi dagje van en steek aan het eind ( of aan het begin ) van de Woudmeerweg even op bij het gezellige Café de Knip om iets te drinken of te eten. Zet 13 maart in uw agenda en volg ons via Facebook of neem een kijkje op onze site www.zuksoplocatie.weebly.com Woudmeerweg Dirkshorn van 11-17 uur, entree gratis