L.J. Bos Accountancy

Bent u op zoek naar een accountant die vakkundig is en waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, dan bent u bij L.J. Bos Accountancy, gevestigd in Middenmeer, aan het juiste adres. Eigenaar en directeur Johan Bos is sinds 1993 accountant en is tot en met 2008 werkzaam geweest als mede-eigenaar van een accountantskantoor in de regio. In 2009 is hij zijn eigen accountantskantoor, L.J. Bos Accountancy, gestart.

Het kantoor is kleinschalig en laagdrempelig, zodat het toegankelijk is voor iedereen en u altijd contact heeft met dezelfde persoon. Johan Bos is opgegroeid op een gemengd bedrijf van middelbare grootte, waardoor hij een warme belangstelling heeft voor alles wat met de agrarische sector te maken heeft. In deze sector en in de sector midden- en kleinbedrijf heeft hij jarenlange ervaring.

Heeft u vragen over uw administratie, bedrijfsfinanciering, overname, oudedagsvoorziening etc. dan kunt u bij hem terecht. Wil u meer weten bel dan met Johan Bos (0227-712364) of stuur hem een mail (jbos@bosaccountancy. nl). Ook kunt u de website (www.bos-accountancy) raadplegen.