JuRo Unirek heeft alles onder een dak

Opmeer * JuRo Unirek heeft haar hoofdkantoor in Opmeer, het hart van West-Friesland. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Friesland (Bolsward) en België (Gent). Magazijninrichter JuRo Unirek heeft bovenal persoonlijke service en korte communicatielijnen hoog in het vaandel staan. Algemeen directeur Jeroen Schrooder vertelt: ,,We willen niet zodanig groeien dat wij een onpersoonlijk bedrijf worden. Dat past niet binnen onze bedrijfscultuur.”

JuRo Unirek bestaat uit een deskundig team dat alle vaardigheden in zich heeft om voor welk opslagprobleem dan ook de juiste oplossing te vinden. Schrooder: ,,We krijgen specifieke vragen van klanten uit de agrarische sector om stellingen te leveren. Dit betreft bijvoorbeeld voor machines waar jaarlijks maar kort gebruik van wordt gemaakt. Door de grote voorraad en vele maatvoeringen kunnen we de stellingen naar wens samenstellen. Hierin gaan we ver en voldoen daarbij volledig aan de vraag van de klant. De palletstellingen zijn in de agrarische branche een veelgevraagd product. Wij gebruiken veelzeggende Metalsistem systemen zoals Superbuild, Unibuild en Super 4/5/6. Voor de klanten is een palletstelling ook het antwoord op de vraag hoe de vierkante meters in het bedrijf het meest efficiënt te gebruiken. Palletstelling benut de beschikbare ruimte in breedte, diepte en vooral hoogte optimaal.” JuRo Unirek heeft opdrachtgevers als Tata Steel, Nuon, Van der Valk, Kwantum, Tolpoort en diverse loonbedrijven. Het geeft de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten aan dat dergelijke A-merken tot de klantenkring behoren.

Showroom

Wie met ruimtegebrek kampt is bij de onderneming uit Opmeer aan het juiste adres. JuRo Unirek biedt nagenoeg alles aan op het gebied van magazijnstellingen voor de magazijninrichting. Veel vraag is er naar de legbordstellingen. Deze zijn geschikt voor de opslag van lichte tot halfzware goederen die handmatig in de stellingen worden gelegd. JuRo Unirek levert ook toebehoren als klimmaterialen en andere accessoires. Op de vestiging op industrieterrein De Veken beschikt het bedrijf over een hele ruime showroom. ,,We hebben bijna alles op voorraad”, vertelt Schrooder. ,,Zowel gebruikte als nieuwe stellingen. Het is een groot voordeel dat we snel kunnen schakelen. Mochten er calamiteiten optreden, dan kunnen we dat gelijk herstellen. Het is voor klanten goed om te weten dat ze alle stellingen met eigen ogen kunnen zien. Zo krijgen ze een gevoel bij het product.”

Keurmeester

Het Opmeerse bedrijf heeft alles onder één dak. Ze ontzorgen de klant vanaf de offerte tot de oplevering van A tot Z. De veiligheid is hierbij een belangrijk thema. JuRo Unirek heeft een keurmeester in dienst. ,,Een jaarlijkse keuring van de stellingen hoort dus tot de mogelijkheden”, zegt de Spanbroeker. ,,Het is volgens de ARBO-wetgeving zelfs verplicht om jaarlijks periodieke veiligheidskeuringen van magazijnstellingen en entresolvloeren te doen. Voor een werknemer is het fijn om te weten dat het materiaal waar hij mee werkt veilig is.” Ook in de volgende situaties geldt deze verplichting voor een magazijnkeuring en/of -inspectie: na installatie, na verplaatsen of reparatie van magazijnstellingen. Het voorkomen van onveilige situaties op het werk zou vanzelfsprekend moeten zijn. Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of andere vragen contact op met de specialisten van JuRo Unirek. Adres: De Veken 213 1716 KJ Opmeer T: 0226-354400 F: 0226-356019 E: info@juro.nl W: www.juro.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag op afspraak.