Danenberg Shop houdt open dag

Hoogwoud * Met het voorjaar op komst houdt Danenberg Shop op Tweede Paasdag een open dag. De onderneming - gevestigd aan de Westerboekelweg 7B te Hoogwoud - zet de deuren maandag 28 maart open en showt producten op het gebied van veranda's en glazen schuifwanden. ,,De veranda's zijn nog altijd populair en we zien de vraag naar glazen schuifwanden toenemen”, vertelt Rob Kuin (34). Hij is samen met Harrie Danenberg eigenaar van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van duurzame bouwmaterialen.

Het is de tweede keer dat Danenberg Shop de deuren opent voor bezoekers. ,,We hebben in september vorig jaar voor het eerst een open dag gehouden en dat was geslaagd”, zegt de uit Hoogwoud afkomstige Kuin. ,,Het werd goed bezocht. Op Tweede Paasdag kunnen bezoekers korting krijgen op de aanschaf van een veranda. Verder ontvangt men bij een aankoop gratis bijbehorende accessoires. Ook aan de kleinsten is gedacht. Voor hen staat er een springkussen.” Nu de voorjaarskriebels toe beginnen te nemen willen mensen weer gaan genieten in hun eigen tuin. Danenberg Shop biedt een ruim assortiment veranda's voor een scherpe prijs aan. Kuin: ,,Onze verandasystemen zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een strakke afwerking. De prijs- kwaliteitverhouding is goed.” De onderneming ziet klanten terugkeren om de veranda te verrijken met een glazen schuifwand. Zo hoeft men niet naar een warm land op vakantie om te genieten van het weer, maar kan dit in de eigen tuin in het voor- of najaar.

Vouwwanden

Een ander aspect waar Danenberg Shop zich in heeft gespecialiseerd zijn de vouwwanden. ,,Dat is het speerpunt binnen ons bedrijf”, vertelt Kuin. In de eigen werkplaats worden al sinds 1989 kozijnen en serres gefabriceerd en dat biedt klant veel voordelen en vertrouwen. ,,De vouwwanden zijn in verschillende breedte en hoogte maten verkrijgbaar. We kunnen zo geheel aan de wens van de klant voldoen. Doordat we deze zelf maken, kennen we het product door en door.” De onderneming heeft een breed assortiment en bedient zowel het instap-, het midden-, als het hoog segment. Een type dat Kuin wil uitlichten is de Aliplast New Panorama. Dit vouwwandsysteem met thermische onderbreking is zowel naar binnen als naar buitendraaiend. Het is verkrijgbaar in gladde en structuur lak met vijftien jaar garantie. Doordat de loopwagen en het scharniet één geheel vormen, kunnen de vleugels rechtstreeks aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor zijn de wanden bijzonder slank in aanzicht, wat deze vouwwand zo populair maakt. Montage van vouwwanden is al mogelijk vanaf 750 euro (ex btw). Wat Danenberg Shop verder uniek maakt is dat de klant op de website zelf een offerte kan maken. Aan de hand van een aantal vragen rolt er binnen vijf minuten een prijs uit. De klant ervaart dit als prettig en zo kunt u zelf zien wat een dergelijk project gaat kosten. Kijk voor meer informatie op de binnenkort vernieuwde website: http://www.danenbergshop.nl of neem contact op via: 0226-354297.