Kom in de kas

Heb je wel eens in een zee van bloemen gezwommen, tropische planten zien groeien in Nederland of een tomaat gegeten zo groot als een skippybal? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 kun je een bezoek brengen aan de kassen!

Kom in de kas is het grootste glastuinbouwevenement waarin honderden groente-, bloemen- en plantenkwekers de deuren van hun kas speciaal voor het publiek openen. Dat gebeurt dit jaar al voor de 42e keer! Glastuinders hebben heel wat om te laten zien waar ze trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde én veilige natuurproducten. In een paar regio’s doen ook andere agrarische bedrijven mee en ook zijn er toeleveranciers die de deuren openzetten voor publiek. Kortom, er is genoeg te zien en te beleven, dus kom ook eens kijken naar wat er allemaal gebeurt achter het glas van de kas!

Kom in de kas wordt gehouden op 6 en 7 april, op allerlei locaties, die te vinden zijn op de website. Komt dat weekend niet uit? Of liever met een groep of met de klas naar de kas? Veel tuinders geven rondleidingen op verzoek. Ook daarover is alle informatie op de website te vinden.

www.komindekas.nl