Tuinfair Midwoud editie 2015

Tijdens het Pinksterweekend op 23, 24 & 25 mei kunnen tuinliefhebbers en levensgenieters met het hele gezin weer volop genieten van de Tuinfair Midwoud.

Op landgoed De Knap, al jaren het sfeervolle decor voor dit driedaags festijn, organiseert Tuinfair Midwoud dit jaar een spectaculaire fair met als thema: Colors of the World. Rondom dit kleurrijke thema zal genoeg te zien en te beleven zijn!

De Tuinfair is een waar paradijs voor iedereen die van tuinieren houdt maar er is veel meer dan dat.

Wat dacht u van workshops, theater, diverse stands met culinaire lekkernijen, heerlijke streekproducten maar ook kinderkleding, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en fantastische geschenkartikelen. Vele regionale bedrijven en culturele instellingen verrassen de bezoekers met tips voor leuke uitjes, inspiratie voor woon- en tuin, en laten u kennismaken met hun ( streek)producten. Dit jaar zal de organisatie ook veel nieuwe standhouders verwelkomen die rondom het wereldse thema hun producten aan de bezoeker zullen presenteren.

En wie even wil uitrusten van alle indrukken kan op het romantische landgoed neerstrijken op één van de leuke terrasjes van de professionele horeca. Mét live muziek en natuurlijk onder het genot van een drankje en culinaire lekkernijen.

Natuurlijk zijn er ook voor kinderen talloze activiteiten.

De Tuinfair Midwoud vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 23,24 en 25 mei en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Prijs: volwassenen 5, - euro p.p., kinderen tot 12 jaar gratis.

Tuinfair Midwoud – Landgoed De Knap, Tripkouw 2, 1679 GJ Midwoud.

Website: www.tuinfairmidwoud.nl

Facebook: Tuinfair Midwoud