Start van Theetuin De Idylle Wijdenes

Voor een pauze in je wandeling of fietstocht, of om gewoon even gezellig samen te genieten. Na een succesvolle start in 2014 gaat theetuin Idylle op 14 mei weer open. Dat hele Hemelvaartweekend staan Henk en Annemiek weer voor hun gasten klaar. Tot 16 juli is de theetuin alleen in het weekend open en daarna t/m 27 september ook op donderdag en vrijdag.

Omdat er vraag naar was hebben Henk en Annemiek besloten om een lunch te serveren. Annemiek: “We willen het onze gasten naar de zin maken, het gebeurde vorig jaar regelmatig dat mensen iets wilden eten. Natuurlijk is onze worteltaart heerlijk, maar na een flinke fietstocht kun je ook behoefte hebben aan bijvoorbeeld een lekker broodje.

” Henk: “We voeren een vegetarisch menu; we hebben een kaart gemaakt met diverse soorten broodjes, tosti’s en salades. “

Op verzoek hebben we een high tea ontwikkeld, een zoete kleine en een grote waarbij ook hartige hapjes horen.

De zomer van 2014 was fantastisch om een theetuin te beginnen, het heeft maar een paar dagen geregend. Als het regende werd het een avontuur.. het gebak werd onder een paraplu naar de gasten gebracht. De gasten schuilden onder de parasols of in het tuinhuisje achterin de tuin. Ook hier hebben we verandering in gebracht; Er staat nu een prachtig overdekt terras en het tuinhuisje is voorzien van openslaande tuindeuren, zodat het ook daar leuk toeven is.

De vogels hebben het naar hun zin in de tuin, momenteel hebben ze het druk met het bouwen van hun nest. De specht had behoefte aan een verbouwing en hamerde een extra opening in een vogelhuisje. De tuin wordt met de dag mooier, de terrassen zijn weer ingericht; we hebben er zin in!

Henk en Annemiek Rötting, Jongeweer 26 1608 EJ Wijdenes.Telefoonnummer: 0229-501113. theetuinidylle@gmail.com graag reserveren voor de high tea en als je met meer dan 6 mensen komt.