De oogst & pompoenfairdagen van Groei en Bloei afd. Schagen e.o. komen er weer aan

Wederom organiseert Groei en Bloei afdeling Schagen nu voor de 17e keer; en dat wil wat zeggen, de Oogst & Pompoenfair op het geweldige campingterrein van de fam.Nieman ’t Ruige Veld aan de Ruigeweg 49 in St.Maartensvlotbrug.

Op de sfeervolle velden staan weer ruim 100 kramen en een aantal tenten opgesteld met daarop en in een groot aanbod aan pompoenen, kalebassen, tuinplanten, bloembollen, zaden, groendecoraties, beelden en meubelen. Ook dit jaar ligt het accent weer op duurzaam en biologische (streek)producten zoals jams, honing, geitenkaas, diverse soorten groenten en fruit. Ook zijn er weer stands met brocante, antiek, keramiek en verrassende decoratieve spulletjes voor huis en tuin.

Om het dagje uit compleet te maken zijn er demonstraties en workshops voor groot en klein; de kinderen kunnen zich vermaken met broodjes bakken boven een kampvuur, zich laten schminken of cupcakes versieren. De volwassenbezoekers en natuurlijk ook de kinderen kunnen een kijkje nemen bij diverse demonstraties zoals schapen drijven, zalm roken, wilgentenen vlechten, en natuurlijk het befaamde bloemschikken bij de stand van Groei & Bloei.

De aankleding van het terrein wordt wederom verzorgd door José Kleine, zij zal proberen om het thema ”de alfabet tuin van A tot Z ”gestalte te geven, aan dit thema is tevens een puzzel verbonden. Om het geheel compleet te maken wordt op de diverse velden livemuziek ten gehore gebracht door amateurmuzikanten uit de regio Noord-Holland.

En heeft u van dit alles dorst en trek gekregen: op het terrein en in de kantine van de camping serveren wij natuurlijk pompoensoep, koffie/thee, frisdrank aangevuld met diverse lekkers.

De oogst & pompoenfair de moeite waard voor een dagje gezellig uit voor het hele gezin, en voor de prijs hoeft u het niet te laten: entree € 3.--, kinderen tot 12 jaar € 1.-- Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor zowel de auto als, en daar geven wij de voorkeur, de fiets. Het terrein is tevens rolstoeltoegankelijk, bovendien beschikken wij over een aantal invalideparkeerplaatsen. De VRS zorgt weer voor de verkeersregelaars.

Tot ziens op zaterdag 26 en/of zondag 27 september 2015!

Zie voor uitbereide informatie www.pompoenfairschagen.nl