De groeiende status van Keukenfavoriet

De Goorn * Eric van Dorp (47) is sinds 2001 werkzaam in de keukenbranche. Nadat hij voor een aantal grote zaken heeft gewerkt, gebruikt hij de opgedane ervaringen in zijn eigen onderneming: Keukenfavoriet. Het bedrijf opende in 2013 zijn deuren in De Goorn en maakt sindsdien een groei door. ,,Service staat bij ons hoog aangeschreven”, vertelt Van Dorp. ,,Klanten hoeven geen aanbetaling te doen. Transparantie vinden wij belangrijk.”

De bedrijfsnaam is bewust gekozen. ,,Alhoewel we van veel markten thuis zijn, is de keuken voor mij wel de favoriet”, legt de Avenhorner uit. ,,Wij zien de keuken als een maatproduct. Hoe je er ook over denkt, een keuken is en blijft een werkmeubel, maar ergonomie en waar gebruikt de klant het voor zijn van wezenlijk belang. Wij passen de keuken aan naar de wensen van de consument. Dat geldt eveneens voor het materiaal en de accessoires. Wij hebben de kennis in huis en kunnen op het gebied van apparaten alles leveren. Door onze transparantie leveren we tegen de scherpste prijzen. Bij ons staan de prijzen vast, zonder korting en dergelijke.”

KüchenTreff

Keukenfavoriet zegt voor de beste kwaliteit te staan en dit hoeft niet altijd duur te zijn. Het bedrijf importeert rechtstreeks uit Duitsland. ,,We zijn partner van KüchenTreff, de inkooporganisatie van meer dan driehonderd winkels in Duitsland en Nederland. Hierdoor kunnen we met onze prijzen mee met alle grote ketens qua inkoop. Dit kan bij de grote merken in Duitsland. Dat levert een inkoopvoordeel op die je normaal gesproken alleen krijgt als je een omvangrijke speler in de markt bent.” De onderneming uit De Goorn heeft in de showroom aan de Wieder 35 keukens staan van een merk dat verkozen is tot beste keukenmerk in Duitsland. Daarnaast bieden ze exclusieve producten aan. Van Dorp: ,,Denk hierbij aan keukens met een houten front. Dit ziet er heel mooi uit en kun je bijna nergens anders vinden. Verder hebben we keukens voor scherpe prijzen staan en die evengoed kwalitatief hoogwaardig zijn. Zo hebben we voor ieder segment wat te bieden. Dat onderscheidt ons.”

Wooncentrum

De uitgebreide showroom van Keukenfavoriet is gelegen in Wooncentrum ROKO op het industrieterrein Vredemaker-Oost. Naast Keukenfavoriet zijn er nog vier bedrijven gevestigd die te maken hebben met wonen. Dit zijn ROKO (sanitair), Het Slaaphuys (bedden), Vintage Andrs living (meubelen) en Vloerfavoriet (vloeren). Op de uitgebreide website van Keukenfavoriet is veel te vinden. Van Dorp geeft hier onder meer handige tips die zeker van pas komen wanneer klanten zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe keuken. Keukenfavoriet is zaterdag 26 maart te zien in het inspirerende en sfeervolle woonprogramma ‘WoonTips’. Van Dorp is hiervoor onlangs geïnterviewd door Soesja del Monte Lyon en heeft zijn keukentips aan haar verteld. WoonTips is te zien op RTL4 en begint om 16.00 uur. Het geeft de status aan van het bedrijf dat het door dergelijke programma's benaderd wordt. 

KeukenFavoriet Gevestigd in ROKO Wooncentrum

Wieder 35 1648 GA De Goorn T: 0229-544439 E: info@keukenfavoriet.nl W: www.keukenfavoriet.nl

Maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.