Adam Engelbrecht

Hoge kwaliteit vlees, van kop tot staart, diervriendelijkheid, natuurlijk en duurzaam! Dit zijn de kernwaarden van Hoeve Adam-Engelbrecht.

Het vlees van Hoeve Adam-Engelbrecht is van zeer hoge kwaliteit, de dieren groeien diervriendelijk op in een natuurlijke omgeving. Hoeve Adam-Engelbrecht wil graag op een eerlijke manier de smaak van vlees terugbrengen naar de consument. Kortom: Een stukje vlees van kwaliteit, moet voor iedereen bereikbaar zijn en dat kan. Het Piemontese ras waar wij mee werken is in onze ogen het meest geschikte rund voor wat wij willen bereiken. Het zijn runderen die goed gedijen op natuurlijk land en in kuddes leven. Erg belangrijk is dat er geen antibioticas worden gebruikt voor onze runderen, en geen krachtvoer. Wij zijn zeer betrokken bij wat we onze runderen voeren omdat dat uit eindelijk wordt omgezet in het vlees wat u en ik weer op ons bord krijgen. Om het vlees daarna te verwerken in de (h)eerlijke vleespakketten zodat u daar weer van kan genieten.

De pakketten zijn gevacumeerd voor 2 personen, en past in een gemiddelde vriezerlade. Het is verdeeld naar het van kop tot staart concept. Dat betekend dat als wij een rund slachten het gehele rund ook daad werkelijk wordt gebruikt en niks verloren gaat á 12,50 per kilo.

Voor meer informatie zie onze website www.Adam-Engelbrecht.nl en meld u aan voor de nieuwsbrief!

Groeten, Harry en Coen Kneppers