Inschrijving programma Vaktentoonstelling gestart

ZWAAGDIJK – In de kassen van Proeftuin Zwaagdijk vindt van 18 tot en met 21 februari 2016 de derde editie van de Vaktentoonstelling plaats. Met een nog uitgebreider programma dan voorgaande jaren, belooft het weer een interessante maar zeker ook sfeervolle tentoonstelling te worden.

Voor deelname aan de workshops en de vakavonden is aanmelden verplicht vanwege de catering, dit kan eenvoudig via www.vaktentoonstelling.nl

PROGRAMMA

Donderdag 18 februari 10.00 – 13.00 uur Tulpen Trade Fair:

Vooraf aan de officiële openingstijd van de Vaktentoonstelling organiseren we een Meet & Greet tussen tulpenbroeiers en tulpenkopers. De tulpenbroeiers tonen hun handelsassortiment tulpen in de nieuwste tulpenverpakkingen. Daarnaast zijn er diverse verpakkingsbedrijven aanwezig die de laatste trends in verpakkingen presenteren. Inclusief bezoek aan de tulpenshow en lunch, aangeboden door Royal FloraHolland.

14.00 - 15.00 uur Bijeenkomst ICT innovaties

Beerepoot Automatisering BV licht toe hoe nieuwe ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de dagelijkse processen? En hoe u zaken kunt doen via de digitale snelweg.

15.30-17.00 uur Bijeenkomst MPS

Maak kennis met de certificaten MPS-GAP & MPS-SQ en de ontwikkelingen in de markt. Aanmelden kan via de mail: s.van.ruijven@my-mps.com

17.45-20.00 uur Vakavond ‘Tulpenveredeling’ en uitreiking Interpolis Tulpenprijs

17.45 uur Welkom en diner 18.45 uur Uitreiking Interpolis Tulpenprijs 19.15 uur Uitdagingen tulpenveredeling! Laatste ontwikkelingen bij tulpenveredeling, door Arie Peterse, veredelaar tulpen & lelies. Aan bod komen de onderwerpen: ziekteresistentie, parallellen met lelie veredeling, versnelling door genomics en Arie geeft zijn visie op de top 10 broeitulpen. 20.00 uur Netwerkborrel

Vrijdag 19 februari

10.00 - 12.30 uur Bijeenkomst Agrozone inclusief lunch

In deze twee uur passeren alle nieuwe ontwikkelingen en inzichten die met ozon in de bollenteelt en tulpenbroeierij te maken hebben de revue.

13.30 - 14.30 uur Bijeenkomst Waterzuivering

Proeftuin Zwaagdijk heeft in samenwerking met Wageningen UR, TNO en andere partijen, onderzoek gedaan naar dit onderwerp en willen de resultaten hiervan graag met u delen.

17.45 uur – 23.00 uur Rabobank avond

Vanaf 17.45 uur buffet. Om19.00 uur start het officiële gedeelte: Ruud Huirne neemt u mee in zijn visie op de agrarische sector. Ronald Bleeker vertelt u kort over de ontwikkelingen in de Agrarische sector. Aansluitend informeel gedeelte met muziek en casino.

Aanmelden via: www.vaktentoonstelling.nl

Beursmagazine

Nieuw dit jaar is ook het beursmagazine dat een volledig overzicht biedt van alle programma onderdelen, een plattegrond en diverse interviews met vakgenoten. In de Bloembollenvisie van 3 februari is het magazine ingesloten. U kunt het magazine ook digitaal inzien via www.vaktentoonstelling.nl

OPENINGSTIJDEN

• Donderdag: 13.00 tot 21.30 uur (beurs & bloemenshow, voor vakpubliek)

• Vrijdag: 13.00 tot 23:00 uur (beurs & bloemenshow, voor vakpubliek)

• Zaterdag: 13.00 tot 17.00 uur (alleen bloemenshow, voor iedereen)

• Zondag: 13.00 tot 17.00 uur (alleen bloemenshow, voor iedereen)

LOCATIE

• Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost (VRIJ ENTREE).