De mooiste tulpen van kwekers uit Drechterland staan in bloei gedurende de Driebanflora.

De Driebanflora 2018 heeft dit jaar als thema “Vol Energie “ en is te bewonderen in De Roode Leeuw te Venhuizen.

Naast de tulpen zijn er nog vele andere bloemen te bewonderen welke in de tuin in bloemstukken zijn verwerkt. Het thema “Vol Energie” ziet u ook terugkomen in de tuin met o.a. zonnepanelen, een windmolen en meerdere zaken die met energie te maken hebben. De opening voor genodigden is op woensdag 7 februari.

De opening zal worden verricht door kunstschilder Ans Markus. Ze is bekend van haar schilderijen op vele exposities en inzetten voor diverse goede doelen met workshops. Ans Markus zal ook een tulp met haar naam dopen.

Voor het publiek zijn de openingstijden: donderdag 8 februari t/m zondag 11 februari van 10.00 tot 20.00 uur en de entree bedraagt € 3,00.

Naast de openingstijden zijn er nog extra activiteiten. Donderdagavond een tulpenkeuring om 19.00 uur. Zaterdag de tulpenpluktuin waar u zelf een bosje kunt plukken vanaf 10.00 uur. Op zondag vanaf 10.00 uur een kleine beurs met attracties en workshops in het voormalige gemeentehuis en in de voorzaal van het café is er van 13.00 uur tot 20.00 uur live muziek.

We heten u van harte welkom op onze show in De Roode leeuw Westeinde 1 Venhuizen.

Voor meer informatie over het volledige programma van de Driebanflora kunt u terecht op www.driebanflora.nl.