4de editie Bloembollen Vakdagen Flevoland

De ontmoetingsplek voor land- en tuinbouw! Naast een bloembollenshow waar meer dan 30 kwekers hun beste cultivars showen, is er ook een nog uitgebreidere Agribeurs met circa 50 standhouders. Iedereen die met de agrarische sector te maken heeft zal hier onder het genot van een drankje zich prima vermaken! Deze beurs is gericht op de gehele agrarische sector.

Zaterdagmorgen.

Op de zaterdagmorgen wordt er een Symposium georganiseerd. Het onderwerp dat centraal staat bij dit symposium zal zijn. Wat is de rol van de banken in 2025? Wat betekend de bank voor ons als bedrijven in 2025. Gaan andere vormen van financieren deze rol overnemen, of wordt de bank alleen nog maar gebruikt voor het betalingsverkeer tussen bedrijven onderling. Tijdens het symposium zullen de vier gastsprekers U meenemen in de discussie over de rol van banken en andere geldverstrekkers in 2025. De panelleden zijn Ruud Paauwe, (rabobank) Jan De Ruiter, (ABN Amro) Marcel Doornbos, (Credion) en Han Mastenbroek (VOC-Advies)

Tulpenshow en Agribeurs

Vrijdag 29 januari: 10.00 – 22.00 uur Zaterdag 30 januari: 10.00 – 17.00 uur Graag tot ziens op 29 en 30 januari! Unieke tulpenpresentatie in houten bakken Gratis entree Gratis parkeren Adres: Profyto-hallen Graaf Florislaan 42, 8312 AX te Creil