Koning opent 35e Lentetuin Breezand

De Lentetuin Breezand wordt dit jubileumjaar feestelijk geopend door Zijne Majesteit de Koning. Hij zal het officiële startsein geven voor de Lentetuin Breezand, die van 5 tot en met 9 maart is geopend voor publiek. Niet alleen zorgt zijn aanwezigheid voor een koninklijk tintje, zijn bezoek past ook perfect bij het thema van dit jaar; 200 jaar koninkrijk: de Lentetuin blikt terug!

We zijn er als organisatie, vrijwilligers en inzenders bijzonder trots op dat de Koning op 4 maart het evenement officieel komt openen.

Vanaf 5 maart kunnen bezoekers vijf dagen lang enkele historische momenten en gebouwen uit 200 jaar koninkrijk gewoon op de Lentetuin zien. Deze memorabele gebeurtenissen worden warm aangekleed met duizenden tulpen, lelies, narcissen, hyacinten, calla’s en nog vele andere prachtige bolbloemen die verwerkt zijn en fraaie bloemstukken. Hierdoor is de Lentetuin Breezand van 5 tot en met 9 maart 2015 op en top Nederlands!

Voorjaarsbeurs

Grenzend aan de bolbloemenshow is de Voorjaarsbeurs Expo en de Agri Vakbeurs. Hier presenteren tientallen standhouders een scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Een gezellige beurs, compleet met een sfeervol ingericht restaurant en volop entertainment voor de kinderen. Bezoek de show en vier de lente!

De link tussen het thema en koning Willem-Alexander is snel gelegd. Daarom is de organisatie van de Lentetuin verheugd dat de koning de opening wil verrichten tijdens de 35e editie. De openingshandeling blijft nog een verrassing. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op de website: www.lentetuin.nl.

De officiële opening van de Lentetuin Breezand is een dag voordat de show haar deuren opent voor het publiek en is alleen voor genodigden. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.