Bezoek de IGH Bloemenshow van 26 t/m 28 februari

Opnieuw organiseert Intermediair Groep Holland BV een bloemenshow. Van 26 t/m 28 februari staan in het markante pand aan de Witte Paal 334 te Schagen tulpen, lelies, bijgoed, narcissen, hyacinten en calla’s in de schijnwerpers. Naast veredelaars presenteren ook broeiers zich.

De bloemenshow in februari wordt inmiddels de derde show van IGH. Zowel de voorjaars- als herfstshow trokken vorig jaar een breed publiek. Bij beide shows waren de bezoekers zeer positief. De shows zijn een terugkerend fenomeen bij IGH. Herwin Leek, mede-eigenaar van IGH: ,, Wij willen de veredeling een podium bieden om nieuwe soorten te showen en we hebben de ultieme plek om dat te doen.’’

Al meer dan tien jaar brengt IGH veredelaars, broeiers, bollenkwekers en exporteurs bij elkaar. Eerlijk zaken doen en een persoonlijke aanpak, daarom staat IGH bekend. De intermediairs werken in kleine, slagvaardige teams en doen er alles aan om voor elke klant een optimaal resultaat te behalen. Hun grote netwerk, kennis van de markt, van het product en nieuw assortiment zorgen ervoor dat klanten van IGH tevreden zijn en blijven. Meer weten? Bezoek dan de bloemenshow op 26, 27 en 28 februari 2015. Zie ook www.ighbv.nl.